Bu internet sitesindeki bilgiler ve bazı dokümanlar güncelliğini yitirmiş olabilir. MAXWOR bu bilgileri güncelleyeceğine dair herhangi bir taahhüt vermemektedir. Bazı sayfa ve dokümanlarda yer alan bilgiler şirketimizdeki ve kullandığımız teknolojilerdeki gelişim ve gerçekleşmelere bağımlı olarak farklılık gösterebilecektir.

Ürün ve hizmetlerimizde kullandığımız bazı bilgiler, çalışma ve çözüm ortaklarımız tarafından sağlanmaktadır. MAXWOR, bu bilgilerin herhangi bir amaç için uygun olarak kullanabileceği, doğruluğu, eksiksiz olması, performansı, güncelliği veya güvenirliği hakkında hiçbir taahhüt veya garanti vermemektedir. Gecikmeler ve eksik veya hatalı bilgilerden internet sitesinin kullanımında doğabilecek zarar veya hasarlardan MAXWOR hiçbir sorumluluk kabul etmemektedir.

MAXWOR yönetiminden izin alınmadıkça hiçbir logo, görsel, içerik veya hak sahibi bulunduğumuz bilgi üçüncü kişilerce başka amaçla kullanılamaz.

Bu internet sitesi bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır. Bu internet sitesinde hiçbir şey ürün ve hizmet ihtiyaçlarınız için kararlar almanıza ve yatırımlar yapmayanıza yönelik değildir. İnternet sitesinin ve içeriğinin kullanımından doğan zararlardan MAXWOR ya da herhangi bir yönetim kurulu üyesi, yöneticisi veya çalışanı sorumlu değildir.

TEKLİF FORMU
Türkçe